Muzikale BingoNationaal OuderenfondsDoSocialDe ZonnebloemZorggroepeninfofotoYouTube
De Zonnebloem
    
       Bij de Zonnebloem draait het om mensen
Al meer dan 65 jaar.
We brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En zetten alles op alles om met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Een flexibele beperking van wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten. Om dat voor elkaar te krijgen, denken we altijd in oplossingen. Dat geldt voor onze vrijwilligers, voor onze donateurs en voor de partners waarmee we samenwerken. Stuk voor stuk doet zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen. 
Daarom blijven we dat doen waar we altijd al goed in waren: contacten leggen, gezelligheid brengen, activiteiten organiseren en vakantie maken. En we komen met nieuwe oplossingen. Zo helpen we bij het realiseren van mode  voor mensen in een rolstoel. Bieden we de Zonnebloem rolstoelauto te huur aan. En zorgen we er samen met attractieparken en musea voor dat deze toegankelijker worden voor mindervaliden.
 
             Zie de website             

              

De Zonnebloem weet de Muzikale Bingo Show ook te vinden.
            Binnenkort naar de afdeling in Helmond


                                                                                          Klik op de afbeelding voor vergroting


  

                  De Zonnebloem Zaandam .  

Afdeling Zaandam zuid / Oostzaan. In de Poelenburcht waren 40 leden van de Zonnebloem met busjes  gebracht.   Een feestmiddag was het weer. Jawel zelf de polonaise ging door de zaal, de dame van 95 jaar in de rolstoel voorop. Het was weer een top middag.


  

              Jubileum voor de Zonnebloem

Monnickendam:   De Zonnebloem viert haar 50 jarig jubileum. Ca 90 leden van de afdeling Monnickendam en omgeving waren naar het verzorgingshuis van Evean Swaensborch gekomen voor een gezellige middag. Eerst de muzikale bingoshow, ja dat was heel gezellig. Mee zingen met alle muzieknummers van de jaren vijftig en zestig. Ook mooie prijzen met "Raad het plaatje". De prijs uitreiking van de loterij. Heerlijke high tea met heel veel lekkers. Het was een geweldige middag voor de leden. Dank aan de vele vrijwilligers die dit veel mogelijk maakte.


                  Even stil voor Anneke Grönloh in Groningen

De Zonnebloem  afdeling de Mare in Groningen had de Muzikale Bingo Show uitgenodigd voor een gezellige middag in het café de Hoornstertil in Wehe-Den Hoorn. Met 35 bezoekers werd het reuze gezellig. Alle muziekfragmenten zong men ook uit volle borst mee. Bij de twee muzieknummers van Anneke Grönloh werd het even stil, zij was afgelopen week op 76 jarige leeftijd overleden. Paradiso en Soerabaja werden met veel respect beluisterd. Het was een fantastische middag voor de leden van de Zonnebloem, Dank aan de dames van de organisatie, en de dame van het café.

  

Muzikale BingoNationaal OuderenfondsDoSocialDe ZonnebloemZorggroepeninfofotoYouTube