Muzikale BingoNationaal OuderenfondsDoSocialDe ZonnebloemZorggroepeninfofotoYouTube
Muzikale Bingo

 

                         Muzikale Bingo Show

Een gezellige muziekmiddag voor verzorgings / bejaarden / buurthuizen ...

 

Het klassieke bingospel wordt over de hele wereld gespeeld. Tijdens het  spel kijkt mannen geconcentreerd  

en in alle stilte naar de getallen op het bingoformulier totdat men BINGO kan roepen.                


 

Met de Muzikale Bingo Show    verandert de stijl in een lach van herkenning en vrolijk gezang.

 

Er gaat een wereld open voor de liefhebber van bingospelen. De muzikale bingo is gegarandeerd 
een succes voor een gezellige ochtend, middag of avond. 
Geluidsfragmenten van bekende artiesten worden afgespeeld en nodigen uit om mee te zingen. 
In het gevarieerde aanbod zit rustige, vrolijke en swingende liedjes en is geschikt voor een breed publiek.

 

Liedjes van onder andere de Zangers Zonder Naam, Willeke Alberti,
Johnny Hoes tot Frans Bauer en Nick en Simon

                           

De Muzikale Bingoshow is veel in het land van de Stichting DoSocial en het Nationaal Ouderenfonds .
Maar ook voor de Zonnebloem, Verzorgingsgroepen en buurthuizen.

Voor Boekingen van meer informatie Kunt U bellen: 06 - 51.88.65.77   of mailen naar mkbshow@hotmail.com


Doe dit aub per mail en vermeld dan: Uw naam - Telefoon - Naam van de instelling 
met het adres van de locatie waar de Muzikale Bingo gehouden zou moeten worden. 
Na ontvangst: Ontvangt U een volledige informatiebrief en een voorstel van een prijsopgave.

 


 Wegens ZEER lage tarieven GROOT SUCCES !!                    

Deur de corona maatregelen is niet alles mogelijk / toegestaan.

(1,5 meter afstand is onmogelijk. Men mag niet door de zaal lopen.

Er mag niet gezongen worden. Een Polonaise zeker niet.

De geluidsfragmenten  die worden afgespeeld nodigen uit om mee te zingen . 

Ook wordt er meestal een dansje gedaan.

Maar door de corona Maatregelen is dit niet mogelijk / toegestaan.

De Muzikale bingoshow valt in de categorie evenementen,
voorlopig is dit niet toegestaan.

Wij hebben besloten door de corona alle afspraken die
we hebben
 staan ​​te verplaatsen naar het volgend jaar.
(Indien dat weer is toegestaan)
Dit omdat wij in veel verzorgingshuizen komen, maar ook bij de landelijke afdelingen van de Zonnebloem. De ouderen boven de 55 jaar zij tenslotte de meest  risico volle personen. Ook de ventilatievoorzieningenn  zijn niet overal optimaal.


                       
                                     

Mannen is altijd nieuwsgierig hoe dat nu gaat met de muzikale Bingo Show. Uitleg doet DJ Jan bij aanvang van het spel.
Na afloop zegt mannen altijd, wat was dit vreselijk gezellig. 
De Muzikale Bingo Show reist het hele land door van Groningen tot Zeeland en van Friesland tot Limburg. Binnenkort misschien bij U in het verzorgings / bejaarden of buurthuis?  Een feest is het zeker en een herkenning van de muziekfragmenten. Ik heb een eerbied voor jouw grijze haren. In een rijtuigie en Tulpen uit Amsterdam men zingt ze allemaal mee.    
                           


  

        Aanvraag Subidie

Feestmiddagen / avonden in verzorgingshuizen.

Wegens zeer groot succes gaan de Stichting DoSocial

en het Nationaal Ouderen Fonds regelmatig met de 
Muzikale Bingo Show het land in.

U kunt van het Nationaal Ouderen Fonds een subsidie ​​ontvangen.
Voor meer info klik rechts of links op het logo.


  

Dinsdag 11 februari 2020:  Naar de maasvlakte, richting het SOR - Woongebouw / zorgcentrum - "Leemgarde" te Oostvoorne.  Dit op verzoek van het Nationaal Ouderenfonds. Ca 60 bewoners uit het mooie dorp Oostvoorne waren naar de recreatie zaal gekomen van het zorgcentrum. Met veertig muziekfragmenten werden de bingoformuliertjes bekrast. En meezingen  ging geweldig door de meeste aanwezigen.

Na afloop het spelletje "Raad het plaatje" was een succes. En zo gingen alle prijsjes van tafel. Dank aan het Nationaal ouderenfonds en aan Elma v/d Berg voor de organisatie, groot applaus voor DJ Jan, het was weer een geweldige middag voor de ouderen.

  

                      Kerstmiddag in Uithoorn

Een gezellige kerstmiddag met de muzikale bingo show voor de eenzame ouderen van de gemeente Uithoorn.  Het was een geweldig  dag.  Vele ouderen waren naar de voetbalkantine van de Legmeervogels gekomen. Zeer goed georganiseerd met veel vrijwilligers. Vanaf het eerste muziekfragment zat de sfeer er meteen in. Ieder muziekfragment werd uit volle borst door iedereen mee gezongen.  De warme maaltijd met ijs toe was geweldig.   Men vond het allemaal geweldig heel veel complimenten  voor de DJ Jan, voor Bianca en de vele vrijwilligers.


  

Dag van de vrijwilliger VERBAZEN,      VERNIEUWEN, VERRASSEN

De dag van de vrijwilliger. Galant organiseert, samen met de gemeente en stichting VEADS, een prachtig feestje voor vrijwilligers . In 's-Hertogenbosch was dat in het theater aan de Parade. In samenwerking met de stichting DoSocial was de Muzikalebingo show ook uitgenodigd. Heel veel activiteiten waren in het theater te bewonderen. Na de openingwoorden van de wethouder was de dag geopend. Een lichtshow, schilderijen, waar met 3D technologie figuren uit kwamen. Illusionist Lars van Tijl. Het vrijwilligerlied werd gezongen. De Troubadour, Serveerrobot, Sanrobot, Maatjerobot waren aanwezig. Vele activiteiten met als hoogte punt in de spiegelzaal de Muzikalebingoshow. De zaal was iets te klein voor de vele bezoekers.  Drie maal een bingoronde met  één hoofdprijs. Een heel groot kerstpakket met vele heerlijke artikelen.  Ca. 250 bezoekers hebben genoten van de Muzikalebingoshow, wat geweldig, zo gezellige, waren de vele reacties. Dit voor de derde maal dat de Muzikalebingoshow in Den Bosch was.  De vele vrijwilligers zullen hier nog veel over na praten.


                          Vrijwilligers in het zonnetje

In het restaurant  "de Vleugels" van de Zorginstelling Zorgcirkel te Alkmaar  was er een  middag voor de vrijwilligers van de zorginstelling.  De muzikalebingoshow zorgden voor de gezelligheid. Een feest was het zeker, met heeft volop gezongen, met de polonaise door de zaal, en voor iedereen twee mooie prijsjes met de muzikalebingo. Daarna een drankje en een heerlijke warme maaltijd.  En zo werden alle vrijwilligers een keertje in het zonnetje zet.

  

  

 Voor de derde maal naar het Verzorgingshuis "Ritzemabos"

Het verzorgingshuis "Amsta Ritzemabos" in Amsterdam had de Muzikalebingoshow weer besteld. In Februari  en in Juni was het een succes, kom nog eens terug zei men toen.  Nu weer voor de 1e tage naar het verzorgingshuis.

Ca 15 bezoekers waren weer naar het kleine zaaltje gekomen voor de Muzikale bingomiddag. 
Gezellige was het zeker, men zong de muziekfragmenten allemaal mee.
Het liedje  " Meisjes met rode haren" kwam weer van pas. Midden aan de tafel zat ze
.  (zie links de afbeelding)

Op ieder bingoformulier viel een prijs. Er waren twee rondes, dus voor iedereen waren er twee prijsjes. 
Men vond het weer een geweldige middag. Wie weet tot ziens
.


  

          Wat een SUPERFEEST in Noordwijk

Samen met het Nationaal Ouderenfonds is deze dag voor de ouderen georganiseerd. 
Feest, feest wat een super feestmiddag was het in Noordwijk. 

ca 70 ouderen waren naar "De Wieken" gekomen, het recreatie centrum van "Welzijn Noordwijk".  Eerst kreeg men koffie aangeboden en daarbij een lunchpakket  bestaande uit een doosje met daar in een kadetje met vleeswaren - krentenbol  - slaatje en een mandarijn. Daarna werden de bingoformuliertjes uitgedeeld. Men zag 24 titels van Nederlandse liedjes. Deze waren wel bekend bij de meeste ouderen. Nadat DJ Jan de spelregel  had uitgelegd kon het feest beginnen. Vanaf het eerste muziekfragment zat de sfeer er meteen in. Ieder muziekfragment werd uit volle borst door iedereen mee gezongen, af en toe ging het geluid uit, ''Af en toe gaan Pa en Moe "  klonk door de zangers en zangeressen volop in de zaal. In de tweede ronde was er de polonaise, dat was een feest bijna iedereen in rij door de zaal. Op ieder bingoformulier viel Bingo, dus allemaal een leuk prijsje. Dit is het einde was het laatste lied. Groot applaus voor DJ Jan.  Vele kwamen Jan bedanken voor de fantastische middag. Compliment voor Annie voor de organisatie. Met een brede lacht weer huiswaarts. Hier zal nog veel over worden gesproken in Noordwijk.


                            Bedankje via SMS berichtje

Dierendag maar ook was het Nationaal ouderen dag.  De zorginstelling  Noorderboog  in Meppel had in samenwerking met het nationaal ouderenfonds een gezellige middag georganiseerd in de recreatie centrum "Het Anker". Voor een feestmiddag is daar de Muzikalebingshow dermate geschikt voor. Ca 50 ouderen waren  naar de mooie zaal gekomen voor het feest. En dat was het zeker. Het SMS berichtje van de medewerkster van de zorginstelling zegt voldoende.: Wij willen U nog even bedanken voor de fijne middag. Het was een leuke viering van de dag van de ouderen. Heel hartelijk bedankt. Mvg. Trea.  

             Even bellen met de Muzikalebingoshow
Zorgcentrum Het hoge Heem in Uithoorn had een gezellige middag georganiseerd. Helaas liet de artiest opeens weten niet te kunnen op 12 juli. De activiteitenbegeleidster  Suzan had een probleem, wat nu.   Zoeken op internet kwam ze op de site van de muzikalebingoshow uit. Het telefoon nummer stond er op. Dus bellen voor een afspraak voor over vier dagen. Jawel de muzikalebingoshow was bereid om te komen. Daar had Suzan geen spijt van. De middag was een groot succes, reuze gezellig was het. ca 60 bezoekers hebben volop gezongen met de Nederlandse liedjes van de bekende zangers / zangeressen. Het was een groot feest. Suzan liet ook weten dat de Muzikalebingoshow nog eens wordt uitgenodigd. 


                           Een straatje verderop

Jawel de Muzikale Bingo Show was weer in Amsterdam, nu een straatje verder dan op 17 juni. Ook bij het verzorgingshuis van de Amstagroep. Nu in van 't Hofflaan. Ca 25 bewoners voor de eerste ronde, daarna een wisseling van bezoekers  en dan de twee ronde met dus andere bewoners. Dit was een brandbeveilings maatregel van het gebouw.  Zowel de eerste en de tweede ronde waren heel gezellig. Men zong volop met de muziekfragmenten mee. Een advocaatje met slagroom smaakje ook geweldig. Met prijs en een glimlach weer terug naar de kamer. Dank aan het Nationaal ouderenfonds en de vele vrijwilligers  die deze middag weer voor de ouderen hadden georganiseerd.

 

  

   Nogmaals Verzorgingshuis "Amsta Ritzemabos"

Het verzorgingshuis "Amsta Ritzemabos" in Amsterdam had de Muzikale Bingo Show weer uitgenodigd, in februari was de Muzikale Bingo op de 1e etage. Nu voor de bewoners van de 3e etage. Ca 20 bezoekers kwamen naar het kleine zaaltje voor de bingomiddag. Gezellig was het zeker, men zong de muziekfragmenten allemaal mee. Op ieder bingoformulier viel een prijs. Er waren twee rondes, dus voor iedereen  twee prijsjes. Men vond het een geweldige middag.         


 

   De stilte in de zaal veranderde in een lach van herkenning

Stichting Cordaan in Huizen had de muzikale Bingo uitgenodigd voor de wekelijkse bingo middag. Ca 65 bezoekers waren naar het restaurant gekomen. Geen balletjes met nummertjes  die opgenoemd werden. De stilte in de zaal veranderde in een lach van herkenning en vrolijk gezang. Wat een feest middag is het geworden. Met een brede lach en met een prijsje ging men weer terug naar hun kamer. Hier zal niet veel over na gesproken worden. Dank aan alle vrijwilligers die dit weer mogelijk maakten.

 

  

             Volle Zaal bij Cordaan         

Bij het woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh aan de Postjesweg te Amsterdam was de heel gezellig in de versierde zaal. Ca 50 bewoners kwamen de muzikale bingo spelen. De medewerksters van de Cordaan hadden mooie prijsjes in gekocht. Ook de hapjes en de wijn smaakte geweldig. Zingen deed men uit volle borst mee met de Nederlandse liedjes. En zo had men men een geweldige middag, men had genoten, gezongen en met prijs weer naar huis. Volgende week weer, waren de vele reacties. En dat liet de medewerkster Thea ook weten, tot een volgende keer. 

                        Feest voor de Amsterdammers

Heel gezellig was het aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam bij Amsta. Slechts 17 bezoekers kwamen naar het ontmoetingscentrum De Keyzer. De Amsterdammers konden wel zingen. Uit volle borst werden alle muziekfragmenten mee gezongen. Gedanst werd er ook nog. Raad het plaatje was een groot succes, vele zangers of zangeressen wisten de meeste niet. En als de naam genoemd werd zei men in koor OH JA. Het was een zeer geslaagde middag, men had gezongen en iedereen had een paar prijsjes. Voor herhaling vatbaar liet men DJ Jan weten.

  

 
 Nicole van "Heel holland bakt" 

     Muzikale Bingo Show in de Euromast

De Euromast  viert hun 59ste verjaardag. Men had  ca 50 ouderen uit Rotterdam uitgenodigd voor een gezellige middag in de Euromast. Het nationale ouderenfonds verzorgde het vervoer met een bus naar de Euromast. Koffie met gebak, deze is gebakken door Nicole, de winnaar van heel Holland bakt. Dit boven in de zaal met een heel mooi uitzicht van de stad Rotterdam. Men kreeg een toelichting en een rondleiding in de euromast. Daarna was de muzikalebingoshow aan de beurt. Dat was al heel snel gezellig. Er werd meegezongen met de Nederlandse liedjes uit het verleden. Zonder hemd, zonder broek - bij "ik sta op wacht" ging dan ook weer luid door de zaal. Zelfs met de polonaise deden vele mee. Het was een super gezellige middag voor de Rotterdamse ouderen. Dank aan de Euromast en het Nationaal ouderenfonds.   
Bekijk de foto's in de Euromast klik hier


              Verzorgingshuis savant de eeuwsels in Helmond

Het verzorgingshuis De Eeuwsels van Savant in Helmond heeft Muzikalebingoshow besteld. Ca 55 bezoekers kwamen naar de mooie zaal voor de bingomiddag. Gezellige was het zeker, men zong de muziekfragmenten allemaal mee. Op elke bingoformulier was er een prijsjes. Men vond het een geweldige middag. "Raad het plaatje" was ook een zeer leuk spel. Dank aan Anja en Linda voor de organisatie.

  

  

De Zonnebloem weet de Muzikale Bingo Show ook te vinden

Afdeling Zaandam zuid / Oostzaan. In de Poelenburcht waren 40 leden van de Zonnebloem met busjes gebracht. 

Een feestmiddag was het weer. Jawel zelf de polonaise ging door de zaal, lees meer


             Muzikale Bingo Show ook op Facebook en op You Tube

    
De Muzikale Bingo Show het land in voor de Stichting DoSocial en het 
Nationaal Ouderenfonds. Maar ook voor de Zonnebloem en Verzorgingshuizen.
Zie Facebook en de filmpjes op YouTube.

 
Muzikale BingoNationaal OuderenfondsDoSocialDe ZonnebloemZorggroepeninfofotoYouTube